Mostra 1–12 de 17 resultats

Un curs de Elena Crespi
Atenció a la diversitat

Adolescència: autoestima, feminisme i prevenció d’agressions sexuals

Si treballes amb adolescents, aquest curs t’interessa! L’Elena Crespi, psicòloga i feminista, et proposa un gran ventall de dinàmiques i recursos pràctics per reflexionar i acompanyar als jove en diversos àmbits.
Un curs de Bea Pérez
Metodologies

Ambients d’aprenentatge inclusius: disseny i aplicació a l’educació infantil i primària

A través d’aquest curs us donarem les eines necessàries per a poder aplicar la metodologia dels ambients d’aprenentatge a les vostres aules.
Un curs de Marina Castro
Atenció a la diversitat

Coeducació: educació sexual i afectiva a l’etapa de primària

Aquest curs va de trencar tabús, de trencar estereotips i d’educar als alumnes amb naturalitat perquè siguin més conscients, més responsables i més lliures.
Un curs de Elena Crespi
Atenció a la diversitat

Coeducació: educació sexual i afectiva a l’aula (secundària)

L’adolescència és una etapa explosiva. Un periòde d’introspecció, d’autoconeixement, d’atracció, d’enamorament… Com t’hi sents enmig d’aquest còctel emocional?
Un curs de Anna Mas
Atenció a la diversitat

Com implementar les habilitats socials a l’aula: 50 pràctiques

Les relacions socials són sovint una experiència natural i agradable, però també es poden convertir en una font d’estrès. La bona notícia és que es poden entrenar!
Un curs de Noelia Pastor
Lectura i biblioteca escolar

Contes emocionants: eduquem les emocions a través dels contes

Un curs amb moltíssims exemples d’àlbums il·lustrats, amb molts recursos pràctics i amb un mòdul destinat a crear propostes transversals a partir dels contes.
Un curs de Maria Batet

Dinàmiques per desenvolupar la teva creativitat i la dels teus alumnes

Volem tenir bones idees, però com  les aconseguim? La Maria Batet, experta en trobar bones idees et proposa 15 dinàmiques per entendre, entrenar i avaluar la teva creativitat i la de les teves alumnes. Deixem volar la imaginació plegades?
Un curs de María Toledo
Competència digital

Eines digitals (TAC): ús de la tecnologia digital

Descobreix eines i recursos que et facilitaran la vida en el teu dia a dia. Un curs útil i pràctic per organitzar-te millor i ser més competent digitalment.
Un curs de Judit Muntadas
Atenció a la diversitat

Eines per treballar les emocions: jocs, dinàmiques i vídeos

L’alegria, la por, la tristesa, l’orgull… saps com gestionar les teves emocions? I les emocions de les teves alumnes? Descobreix moltes eines i recursos per aconseguir-ho!
Un curs de Oriol Ripoll

El joc, una eina al servei de l’aprenentatge basat en problemes i reptes

Cadascun dels vídeos i dels mòduls d’aquest curs estan plens de problemes i reptes per aconseguir que l’alumne adopti una posició activa respecte del seu propi aprenentatge. I tot, a partir del joc!
Un curs de Alex Martinez

Emergència climàtica a l’aula: què podem fer i com?

El canvi climàtic és un problema real. Però atenció! Hi ha moltes accions que podem fer per millorar la situació actual, individualment, a la nostra classe i a nivell d’escola. En aquest curs, l’Àlex t’explica com aportar el teu granet de sorra!
Un curs de Oriol Ripoll

Gamificació: aprenentatges utilitzant elements del joc

En aquest curs dissenyat per l’Oriol Ripoll, especialista en jocs, descobriràs l’apassionant món de la gamificació com a eina docent. Tota una aventura que motivarà al teu alumnat i que, per tant, aportarà uns aprenentatges més profunds.