Xavi Forcadell

Mestre, psicomotricista i educador emocional

Xavi Forcadell

Xavi Forcadell 893 945 Quiero Online

Sobre mi

Soc mestre, psicomotricista i educador emocional. Durant 20 anys he estat treballant en diferents centres educatius, fent gaudir els infants de la Psicomotricitat.

Amb la voluntat de millorar la meva tasca docent, he realitzat diferents formacions, entre elles la Llicenciatura de Ciències de l’Activitat i l’Esport (UB), el Postgrau d’Educació Emocional (UB) i el Postgrau de Psicomotricitat (UdLL). I, també, recerques, com la tesi doctoral sobre les competències que ha de tenir un mestre que vulgui realitzar Psicomotricitat a l’escola.

Els darrers 10 anys, he anat compartint la meva experiència en diferents formacions, com els Graus d’Educació Infantil de la UB i la UAB, el Postgrau de Desenvolupament Psicomotriu de 0 a 8 anys de la UAB, el Màster Internacional en Educació i Teràpia Psicomotriu de la URV, la Formació en Psicomotricitat de l’ICE de la UAB, entre d’altres. I, també, en diferents Jornades i Congressos d’Educació, Avaluació, formació del Professorat, Psicomotricitat i Educació Física.

Soc el fundador de l’Escola Eduquem Per Créixer, centrada en diferents temes d’Educació i Benestar Emocional, com la Psicomotricitat, l’Educació Emocional, el Conte Infantil, les Metodologies Actives, l’Expressió Corporal i l’Educació Física. Realitzant assessoraments i formacions a docents, centres educatius i famílies.

I he escrit el conte d’Educació Emocional “El Cranc Juganer”, el qual tracta la importància del respecte cap als altres, el bullying i el valor de l’amistat.

Un curs de Xavi Forcadell

La psicomotricitat: de la teoria a la pràctica

La psicomotricitat va molt més enllà dels moviments corporals. És un espai únic per observar als infants, com es comporten i com es relacionen, i una oportunitat fantàstica per acompanyar les seves emocions.

Subscriu-te per rebre informació de nous cursos i promocions

CONTACTE

Contacte
hola@pupila.org

PERFILS

SUBSCRIU-TE

Subscriu-te al nostre newsletter per rebre informació de nous cursos i promocions.