Un curs de: María Toledo
Competència digital

Eines digitals (TAC): ús de la tecnologia digital

Descobreix eines i recursos que et facilitaran la vida en el teu dia a dia. Un curs útil i pràctic per organitzar-te millor i ser més competent digitalment.
Un curs de: Oriol Ripoll

El joc, una eina al servei de l’aprenentatge basat en problemes i reptes

Cadascun dels vídeos i dels mòduls d’aquest curs estan plens de proglemes i reptes per aconseguir que l’alumne adopti una posició activa respecte del seu propi aprenentatge. I tot, a partir del joc!
Un curs de: Elena Crespi

Adolescència: autoestima, feminisme i prevenció d’agressions sexuals

Si treballes amb adolescents, aquest curs t’interessa! L’Elena et proposa un gran ventall de dinàmiques per acompanyar als joves.
Un curs de: Maria Batet

Dinàmiques per desenvolupar la teva creativitat i la dels teus alumnes

Volem tenir bones idees, però com  les aconseguim? La Maria Batet, experta en trobar bones idees et proposa 15 dinàmiques per entendre i avaluar la creativitat i la de les alumnes.
Un curs de: Sònia Méndez

Resolució de conflictes i mediació escolar

La Berta i la Tana sempre han sigut molt bones amigues, però alguna cosa ha passat entre elles i la situació és molt tensa. Saps què ha passat? T’agradaria ajudar-les?
Un curs de: Elena Crespi
Atenció a la diversitat

Coeducació: educació sexual i afectiva a l’aula (secundària)

L’adolescència és una etapa explosiva. Un periòde d’autoconeixement, d’atracció, d’enamorament… Com t’hi sents enmig d’aquest còctel emocional?
Un curs de: Oriol Ripoll

Gamificació: aprenentatges utilitzant elements del joc

En aquest curs dissenyat per l’Oriol Ripoll, especialista en jocs, descobriràs l’apassionant món de la gamificació com a eina docent. Tota una aventura que motivarà al teu alumnat i que, per tant, aportarà uns aprenentatges més profunds.
Un curs de: Anna Mas
Atenció a la diversitat

Com implementar les habilitats socials a l’aula: 50 pràctiques

Les relacions socials són sovint una experiència natural i agradable, però també es poden convertir en una font d’estrès. La bona notícia és que es poden entrenar!
Un curs de: Noelia Pastor
Lectura i biblioteca escolar

Literatura infantil: l’àlbum il·lustrat com a eina educativa

Explicant, recitant i llegint contes, històries i poesia fomentem la creativitat, l’esperit crític i les habilitats lingüístiques. Et presentem un curs per gaudir amb tots els sentits.
Un curs de: Xavi Forcadell

La psicomotricitat: de la teoria a la pràctica

La psicomotricitat va molt més enllà dels moviments corporals. És un espai únic per observar als infants, com es comporten i com es relacionen, i una oportunitat fantàstica per acompanyar les seves emocions.
Un curs de: Judit Muntadas
Atenció a la diversitat

Eines per treballar les emocions: jocs, dinàmiques i vídeos

L’alegria, la por, la tristesa, l’orgull… saps com gestionar les teves emocions? I les emocions de les teves alumnes? Descobreix moltes eines i recursos per aconseguir-ho!
Un curs de: Marina Castro
Atenció a la diversitat

Coeducació: educació sexual i afectiva a l’etapa de primària

Aquest curs va de trencar tabús, de trencar estereotips i d’educar als alumnes amb naturalitat perquè siguin més conscients, més responsables i més lliures.
Un curs de: Maria Batet

Visual Thinking per a docents: aprèn a dibuixar idees i conceptes

Vols atraure l’atenció de les teves alumnes i millorar la seva comprensió? Amb el Visual Thinking aprendràs a conceptualitzar, explicar i organitzar conceptes, idees i pensaments a través de dibuixos simples i textos curts. Al·lucinaran!
Un curs de: Àngel Alsina

Matemàtiques manipulatives a les primeres edats

T’agraden les matemàtiques? Sí és així, aquest curs t’encantarà! L’Àngel és un crak de les matemàtiques manipulatives a les primeres edats i en aquest curs t’explica tot el que et cal saber per a que tu també ho siguis!
Un curs de: Alex Martinez

Emergència climàtica a l’aula: què podem fer i com?

El canvi climàtic és un problema real. Però atenció! Hi ha moltes accions que podem fer per millorar la situació actual, individualment, a la nostra classe i a nivell d’escola. En aquest curs, l’Àlex t’explica com aportar el teu granet de sorra!

Subscriu-te per rebre informació de nous cursos i promocions

CONTACTE

Contacte
hola@pupila.org

PERFILS

SUBSCRIU-TE

Subscriu-te al nostre newsletter per rebre informació de nous cursos i promocions.