Elena Crespi

Psicòloga especialitzada en sexologia i teràpia de parella

Elena Crespi

Elena Crespi 1080 1080 Quiero Online

Sobre mi

Des de molt adolescent vaig tenir clar que volia dedicar-me a la psicologia i durant la carrera vaig descobrir la sexologia i la teràpia de parella. I em va apassionar.

Vaig començar a formar-me i a estudiar per ser millor sexòloga i terapeuta. I, com que m’agrada molt formar-me, no he parat d’estudiar des que vaig llicenciar-me: Màster en teràpia sexual i de parella (UB), Màster en sexologia clínica i salut sexual (UdL), Postgrau en promoció de la salut sexual i reproductiva (UdL), Postgrau de teràpia de parella (UdG) i Experta en prevenció de l’abús sexual infantil (UdL).  També vaig fer formacions de psicoteràpia general, per exemple: Postgrau en psicoteràpia integradora (UdG), Postgrau en teràpia breu (Ud), Màster en Teràpia familiar, intervenció sistèmica i integradora (UdG). Des de l’any 2012 va sorgir el meu interès per la psicologia perinatal, la meva maternitat va augmentar aquest interès i, per això, vaig fer la formació com a Experta en Psicologia Perinatal (URV). Tot això sota la perspectiva de gènere.

He publicat diversos llibres: Parlem de sexe a casa, editorial Eumo. El consultori, Editorial La Galera, Terapia sexual en pareja, Editorial Síntesis y Habla con ellos de sexualidad, editorial Lunwerg.

A part d’agradar-me molt la meva feina, també gaudeixo molt de la meva família, d’estar amb les meves amistats i a casa meva hi ha un espai reservat per a les entrades de concerts als que he d’anar. M’encanta la música i ballar. Ah! I una de les meves aficions que ara em ocupen més temps és l’escriptura.

El meus cursos:

Un curs de Elena Crespi
Atenció a la diversitat

Adolescència: autoestima, feminisme i prevenció d’agressions sexuals

Si treballes amb adolescents, aquest curs t’interessa! L’Elena Crespi, psicòloga i feminista, et proposa un gran ventall de dinàmiques i recursos pràctics per reflexionar i acompanyar als jove en diversos àmbits.
Un curs de Elena Crespi
Atenció a la diversitat

Coeducació: educació sexual i afectiva a l’aula (secundària)

L’adolescència és una etapa explosiva. Un periòde d’introspecció, d’autoconeixement, d’atracció, d’enamorament… Com t’hi sents enmig d’aquest còctel emocional?

Subscriu-te per rebre informació de nous cursos i promocions

CONTACTE

Contacte
hola@pupila.org

PERFILS

SUBSCRIU-TE

Subscriu-te al nostre newsletter per rebre informació de nous cursos i promocions.