Marina Castro

Psicòloga especialitzada en sexologia i teràpia de parella

Marina Castro

Marina Castro 1080 1080 Quiero Online

Sobre mi

Soc psicòloga especialitzada en l’àrea de vida més íntima de la gent la  sexologia i la teràpia de parella. Fa 15 anys que em dedico a la clínica i a la docència tant per la població general com per a professionals.

Al ser molt curiosa i amb la voluntat d’estar actualitzada he cursat els següents màster i postgraus; Màster Teràpia parella i sexual, (UB), Postgrau en Teràpia de Parella i sexual (ISEP), Postgrau en Promoció de la salut sexual i reproductiva. Intervenció educativa i comunitària (UdLL), Postgrau en teràpia de parella (UdG), Postgrau en teràpia breu (UdG), Postgrau en Mediació familiar (UOC), Expert Universitari en Sexualitat, adolescència i risc (UdLL).

Amb la maternitat entro de ple en el formar-me per evitar que els meus fills/es reprodueixin patrons i tinguin una bona educació sexo-afectiva. També a formar famílies i mestres per tal de ajudar en aquesta aspecte de l’educació que sovint no ens sentim preparats.

Un curs de Marina Castro
Atenció a la diversitat

Coeducació: educació sexual i afectiva a l’etapa de primària

Aquest curs va de trencar tabús, de trencar estereotips i d’educar als alumnes amb naturalitat perquè siguin més conscients, més responsables i més lliures.

Subscriu-te per rebre informació de nous cursos i promocions

CONTACTE

Contacte
hola@pupila.org

PERFILS

SUBSCRIU-TE

Subscriu-te al nostre newsletter per rebre informació de nous cursos i promocions.