Oriol Ripoll

Especialista en gamificació

Oriol Ripoll

Oriol Ripoll 1080 1080 Quiero Online

Sobre mi

L’Oriol Ripoll és especialista en jocs. Ha dedicat moltes hores a molts jocs, com crear-los i com ensenyar a explicar-los. Però a més, és una persona inquieta i creativa i s’ha especialitzat en la gamificació en l’educació.

Actualment el trobem a l’equip de Jocs al segon, un petit estudi des d’on creen jocs i gamificacions per a projectes culturals, educatius i de comunicació. També és professor de Game Design a Enti, el grau de videojocs de la UB, a EUSES, el grau de CAFE de la UdG i codirigeix el Màster en joc, gamificació i tecnologia aplicats a l’educació a Enti-UB.

Ha escrit molt sobre jocs i ha fet molts cursos i xerrades sobre la gamificació.

El meus cursos:

Un curs de Oriol Ripoll

El joc, una eina al servei de l’aprenentatge basat en problemes i reptes

Cadascun dels vídeos i dels mòduls d’aquest curs estan plens de problemes i reptes per aconseguir que l’alumne adopti una posició activa respecte del seu propi aprenentatge. I tot, a partir del joc!
Un curs de Oriol Ripoll

Gamificació: aprenentatges utilitzant elements del joc

En aquest curs dissenyat per l’Oriol Ripoll, especialista en jocs, descobriràs l’apassionant món de la gamificació com a eina docent. Tota una aventura que motivarà al teu alumnat i que, per tant, aportarà uns aprenentatges més profunds.

Subscriu-te per rebre informació de nous cursos i promocions

CONTACTE

Contacte
hola@pupila.org

PERFILS

SUBSCRIU-TE

Subscriu-te al nostre newsletter per rebre informació de nous cursos i promocions.