Maria Batet

Entrenadora d'habilitats creatives i emprenedores

Maria Batet

Maria Batet 1080 1080 Quiero Online

Sobre mi

Soc emprenedora, possiblement és el que més em defineix. Ho sóc en l’àmbit professional però també en l’àmbit personal.  M’agrada buscar i trobar possibilitats i alternatives davant dels reptes, perquè sempre n’hi ha! I aquesta manera de fer i ser m’ha portat on sóc ara. Treballo per compte pròpia formant persones que vulguin, d’alguna manera desenvolupar la seva creativitat, bé sigui impulsant els seus propis projectes de negoci, bé sigui liderant equips o bé com a docents en les seves aules.

M’agrada aprendre per això llegeixo molt, m’agrada sentir-me viva, per això corro, m’agrada pensar, per això m’aturo, m’agrada compartir i per això escric, i per això formo. I per sobre de tot m’agrada estimar i sentir-me estimada i per això soc mare, i soc companya, i soc filla i soc germana, i sóc amiga… Per tot això SOC.

El meus cursos:

Un curs de Maria Batet

Dinàmiques per desenvolupar la teva creativitat i la dels teus alumnes

Volem tenir bones idees, però com  les aconseguim? La Maria Batet, experta en trobar bones idees et proposa 15 dinàmiques per entendre, entrenar i avaluar la teva creativitat i la de les teves alumnes. Deixem volar la imaginació plegades?
Un curs de Maria Batet

Visual Thinking per a docents: aprèn a dibuixar idees i conceptes

Vols atraure l’atenció de les teves alumnes i millorar la seva comprensió? Amb el Visual Thinking aprendràs a conceptualitzar, explicar i organitzar conceptes, idees i pensaments a través de dibuixos simples i textos curts. Al·lucinaran!

Subscriu-te per rebre informació de nous cursos i promocions

CONTACTE

Contacte
hola@pupila.org

PERFILS

SUBSCRIU-TE

Subscriu-te al nostre newsletter per rebre informació de nous cursos i promocions.