Noelia Pastor

Mestra d'educació infantil i psicopedagoga

Noelia Pastor

Noelia Pastor 1080 1080 Quiero Online

Sobre mi

Soc mestra d’educació infantil per vocació i psicopedagoga per formació. Soc una persona entusiasta, enamorada de la vida i de les coses boniques. Dono valor als petits detalls, al respecte, al tacte, al tracte i a la sensibilitat de les persones.
Vetllo perquè les persones del meu entorn se sentin bé, faig el possible per acompanyar i cuidar de les persones que l’envolten. Soc detallista, m’agrada explicar mil i una anècdotes i sempre amb un toc d’humor, perquè el sentit de l’humor i el sentit comú són imprescindibles en el dia a dia.

Administro un perfil d’Instagram, Calaix de Mestres, un projecte que sorgeix des de la il·lusió i la necessitat de compartir moments, reflexions, recursos, materials i referents teòrics, amb persones compromeses en l’educació dels més petits.

El nom del perfil va ser inspiració el títol d’un dels primers llibres que molts estudiants de magisteri llegeixen a la facultat, Calaix de mestre, de Jaume Cela un gran referent en l’educació del nostre país. Un calaix és un lloc on es guarden coses, de vegades, coses que es fan servir poc, però que són molt útils quan es necessiten, altres vegades, s’hi guarden coses que s’utilitzen diàriament i moltes altres vegades s’hi guarden bells records, justament és això el que es guarda en el Calaix de Mestres, recursos que poden ser útils per al dia a dia, altres més específics que poden anar bé en moments més concrets i també es troben instants viscuts amb els més petits.

Com a mestra crec que és fonamental implicar-se en la millora de l’educació, enriquir-se d’altres opinions i tenir una mirada que ens permeti aprendre i valorar allò que fan altres persones.

El meus cursos:

Un curs de Noelia Pastor
Lectura i biblioteca escolar

Contes emocionants: eduquem les emocions a través dels contes

Un curs amb moltíssims exemples d’àlbums il·lustrats, amb molts recursos pràctics i amb un mòdul destinat a crear propostes transversals a partir dels contes.
Un curs de Noelia Pastor
Lectura i biblioteca escolar

Literatura infantil: l’àlbum il·lustrat com a eina educativa

Explicant, recitant i llegint contes, històries i poesia fomentem la creativitat, l’esperit crític i les habilitats lingüístiques. Et presentem un curs per gaudir amb tots els sentits.

Subscriu-te per rebre informació de nous cursos i promocions

CONTACTE

Contacte
hola@pupila.org

PERFILS

SUBSCRIU-TE

Subscriu-te al nostre newsletter per rebre informació de nous cursos i promocions.