Sònia Méndez

Especialista en gestió de conflictes i intel·ligència emocional

Sònia Méndez

Sònia Méndez 1080 1080 Pupila

Sobre mi

Des del 2016 em dedico a l’educació emocional i a promoure el creixement professional i personal. Soc una apassionada de la neurociència i el comportament humà, de la regulació de les emocions i les relacions socials. En els últims anys m’he dedicat en cos i ànima a difondre’n el seu coneixement i a reivindicar la importància d’educar les nostres competències emocionals.

He col·laborat amb varis mitjans de comunicació que m’han permès comunicar d’una manera senzilla i directa.
He tingut l’oportunitat de treballar amb molts ajuntaments i entitats per oferir a la ciutadania la oportunitat de gaudir de més benestar i adquirir una major consciència de les seves possibilitats personals.
I per últim, he gaudit acompanyat a diversos equips de treball en la cerca d’una major cohesió i un canvi estratègic.
A banda de la meva experiència professional, acadèmicament no he deixat de formar-me! M’encanta estudiar! Així que quan vaig acabar les llicenciatures de dret i criminologia, em vaig especialitzar en mediació i gestió de conflictes. Anys més tard, vaig decidir especialitzar-me cursant un màster en intel.ligència emocional i un màster en mediació familar. Moltes hores d’esforç i perseverància per aconseguir el meu somni!

Un curs de Sònia Méndez
Atenció a la diversitat

Resolució de conflictes i mediació escolar

La Berta i la Tana sempre han sigut molt bones amigues, però alguna cosa ha passat entre elles i la situació és molt tensa. Saps què ha passat? T’agradaria ajudar-les?

Subscriu-te per rebre informació de nous cursos i promocions

CONTACTE

Contacte
hola@pupila.org

PERFILS

SUBSCRIU-TE

Subscriu-te al nostre newsletter per rebre informació de nous cursos i promocions.