Nomenaments del mes de juliol

Cursos reconeguts per a docents amb flow!

✅ Tots els són reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i són vàlids per al nomenament i cobrament del mes de juliol per al professorat substitut.
✅ Tots els cursos de Pupila són de 30 o 40 hores, reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
✅ Els cursos són en format online, els pots fer des d’on vulguis i quan vulguis durant la convocatòria corresponent.
✅ Gaudeix dels cursos en format vídeo (tot i que també trobaràs el curs en PDF).
✅ Una vegada finalitzat el curs, no et preocupis per res. Des de Pupila gestionem el certificat de superació del curs perquè t’aparegui directament al teu porta web XTEC. I a més, també podràs descarregar-te directament el certificat des del nostre campus virtual, una vegada finalitzat el curs.

 

Requisits per al cobrament del mes de juliol 2024

A les persones que formen part de la borsa sense nomenament al juliol i a l’agost se’ls formalitza un nomenament al juliol si es troben en la situació següent:

  • haver treballat sis o més mesos com a substituts fins al 30 de juny de 2024 i
  • haver treballat com a mínim 1 dia durant els mesos d’abril, maig o juny de 2024.

El nomenament comporta l’obligació de participar durant el mes de juliol en les activitats del Pla de Formació Permanent del Departament d’Educació o en altres activitats reconegudes, tret que es participi en una convocatòria d’oposicions per ingressar als cossos docents.

  • Els cursos de formació han de tenir una durada mínima de 10 hores i, en total, cal acreditar 30 hores de formació.
  • Els períodes d’inscripció a les activitats de formació d’estiu del Departament d’Educació es poden consultar a cadascuna de les activitats.

La formació s’acredita amb la presentació, fins al 31 d’octubre, del document acreditatiu de la realització de la formació. En el cas que la formació consti a ATRI, no és necessari acreditar-la.

 

Les persones que hagin participat de forma efectiva en processos selectius per accedir a cossos docents de Catalunya no han d’acreditar res.

 

Les persones que hagin participat en processos selectius d’altres comunitats autònomes han d’acreditar documentalment la participació efectiva abans del 31 d’octubre de 2024.

 

En ambdós casos s’entén per participació efectiva el fet d’haver-se presentat, com a mínim, a una de les proves del procés selectiu.

Un curs de María Toledo
Competència digital

Eines digitals (TAC): ús de la tecnologia digital

Descobreix eines i recursos que et facilitaran la vida en el teu dia a dia. Un curs útil i pràctic per organitzar-te millor i ser més competent digitalment.
Un curs de Bea Pérez
Metodologies

Ambients d’aprenentatge inclusius: disseny i aplicació a l’educació infantil i primària

A través d’aquest curs us donarem les eines necessàries per a poder aplicar la metodologia dels ambients d’aprenentatge a les vostres aules.

Subscriu-te per rebre informació de nous cursos i promocions

CONTACTE

Contacte
hola@pupila.org

PERFILS

SUBSCRIU-TE

Subscriu-te al nostre newsletter per rebre informació de nous cursos i promocions.