Alex Martinez

Professor matemàtiques i tecnologia

Alex Martinez

Alex Martinez 1080 1080 Quiero Online

Sobre mi

Vaig viure 8 anys a França, estudiant i treballant d’enginyer comercial. Fins que un dia vaig decidir aturar-me i plantejar-me cap a on volia anar. Vaig obtenir moltes respostes i vaig escollir canviar. Avui en dia sóc professor de secundària, formador d’adults i participo activament en diferents accions enfocades a impulsar el canvi pedagògic i cultural en els centres educatius.

Durant la meva aturada, a més de dedicar-me temps a escoltar-e i a cuidar-me, em vaig formar en diverses disciplines relacionades amb el desenvolupament personal i professional (PNL, intel·ligència emocional, coaching…). Al mateix temps, em vaig endinsar en un projecte personal que consistia en viure sense crear residu, el qual em va fer replantejar dràsticament la meva relació amb el medi ambient i em va fer veure la necessitat d’actuar urgentment davant de l’actual crisis climàtica.

Totes aquestes noves experiències van impactar en mi de manera significativa i em van fer canviar la manera de consumir i de relacionar-me amb el meu entorn. D’aquesta manera, la meva mirada sobre l’educació va canviar radicalment. Vaig deixar de veure l’educació com una mera etapa d’adquisició de coneixements acadèmics, i vaig passar a veure-la com a palanca imprescindible del canvi i de la construcció de la societat de demà. Des de llavors, enfoco la meva pràctica docent, tant per a infants com per a adults, a construir aquesta societat.

Un curs de Alex Martinez

Emergència climàtica a l’aula: què podem fer i com?

El canvi climàtic és un problema real. Però atenció! Hi ha moltes accions que podem fer per millorar la situació actual, individualment, a la nostra classe i a nivell d’escola. En aquest curs, l’Àlex t’explica com aportar el teu granet de sorra!

Subscriu-te per rebre informació de nous cursos i promocions

CONTACTE

Contacte
hola@pupila.org

PERFILS

SUBSCRIU-TE

Subscriu-te al nostre newsletter per rebre informació de nous cursos i promocions.