Transformant la societat des de l’educació i la formació feminista

Pupila impulsa el canvi des de la base, per una societat més justa i respectuosa

Pupila és una associació sense ànim de lucre que centra la seva activitat en la formació, la prevenció i la divulgació en clau feminista. Creiem que l’educació i la formació és el primer pas per construir una societat més justa, més lliure i més respectuosa.

 

L’Associació va iniciar la seva activitat el 2023 i els inicis es van centrar en la formació permanent del professorat, amb els cursos en educació sexual, afectivitat i coeducació com a eix principal del projecte. En l’actualitat, oferim un ampli ventall de cursos reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

 

A través de l’educació i la formació, l’associació busca generar consciència, promoure la igualtat de gènere i combatre les desigualtats i discriminacions basades en el gènere.

Skill feministes

Actualment, l’Associació Pupila duu a terme diferents col·laboracions, accions i actuacions:

 • Els cursos reconeguts de formació permanent del professorat, són cursos que han estat avaluats i aprovats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

  Aquests cursos estan dissenyats per proporcionar als docents les habilitats, els coneixements i les competències necessàries en una societat que evoluciona i es transforma cada dia.

 • El programa «Sigues tu» és una iniciativa de l’Àrea de Promoció de la Salut, Benestar i Atenció a les Persones de Dipsalut (Diputació de Girona),  que promou estils de vida saludables i respectuosos amb l’entorn a partir del treball, de les habilitats per a la vida i el sentit de coherència.

  Des de l’Associació Pupila conjuntament amb l’equip del Sigues tu hem realitzat les formacions entorn a la sexualitat, l’afectivitat i la coeducació per a formar infants més respecutosos i lliures.

 • El projecte “Preguntes i respostes en l’àmbit de les violències masclistes” és una iniciativa de l’Associació Pupila que inclou diferents accions de sensibilització, prevenció i formació en tots els àmbits i formes de les violències masclistes.

  Els objectius del projecte són:
  – Promoure la igualtat de gènere des d’una perspectiva interseccional
  – Educar, sensibilitzar i formar a la població fomentant una educació inclusiva
  – Prevenir i abordar les difrents formes de violències masclistes

  Es tracta d’un projecte actiu i en evolució, que es pot seguir des del següent enllaç: https://pupila.org/preguntesirespostes/

CONTACTE

Contacte
hola@pupila.org

PERFILS

SUBSCRIU-TE

Subscriu-te al nostre newsletter per rebre informació de nous cursos i promocions.