Sabem que una imatge val més que mil paraules, però un vídeo val més que 10.000 imatges”


QUI SOM?

Som un grup de professional de l’àmbit de l’educació i el món audiovisual que hem ajuntat els nostres esforços per a crear una plataforma on-line amb cursos reconeguts per al Departament d’Ensenyament. Pupila va néixer com a un projecte emprenedor premiat pel Banc Santander. Sota l’esperit emprenedor, l’aventura de viatja a Silicon Valley per descobrir les noves tendències i moltes hores de dedicació, hem aconseguit crear aquest projecte.

Unim la nostra feina amb la nostra passió, d’aquesta forma tenim més probabilitats d’arribar a l’èxit.

ON VOLEM ARRIBAR?

Pupila vol ser la plataforma on-line de referència per a la formació de tots els docents de Catalunya. Per aconseguir-ho, realitzem estudis i anàlisis constantment de les necessitats real dels docents. A més tots els nostres cursos estan creats per professors especialitzats en cadascuna de les matèries, és per això que trobareu el nom de tots ells ens els nostres cursos, ja que des de Pupila creiem que el formador és molt important per aconseguir formacions de qualitat.

Oferim l’audiovisual com a mitjà d’aprenentatge, ja que està comprovat que l’experiència d’aprenentatge és més satisfactòria si es realitza de forma pràctica i es reprodueix mitjançant vídeos.

Actualitza't i forma't amb el sistema Pupila

Una nova forma de formar-te, més eficaç i més divertida